fbpx

Fakturaköp
Sälj din faktura idag

Bli kund

Fakturaköp, factoring, sälja fakturor Euro Finans snabba pengar

Fakturaköp – snabbt, flexibelt och tryggt

Med vår tjänst fakturaköp slipper du att oroa dig över att inte få betalt. Ingen faktura är för stor för oss och du kan alltid känna dig trygg som kund hos oss. Vi har över 30 års erfarenhet av att köpa och belåna kundfakturor. Du har pengarna på ditt konto direkt, oftast redan samma dag. Hos oss kan du alltid förvänta dig en hög servicenivå. Med det menar vi inte bara att vi svarar på dina frågor snabbt. Vi söker konstant efter rätt lösningar för dig och vi är inte rädda för att ta risker, vi letar alltid efter anledning att köpa era fakturor, aldrig tvärtom. 

Kontakta mig

Hur fungerar fakturaköp?

Vi tar hand om dina fakturor som är ställda till svenska företag, utländska företag och såklart även till privatpersoner. När vi inleder vårt samarbete så ingår vi ett avtal som garanterar dig trygghet. Vi har inga krav på hur många fakturor som ska hanteras av oss under avtalsperioden, det bestämmer du själv. Vi gillar valfrihet.

Euro Finans erbjuder dig marknadens bästa priser, vi är obyråkratiska och du kan alltid få hjälp av våra lösningsorienterade medarbetare. Hos oss är fakturaköp inte ett dugg krångligt – sälj din faktura till oss, få pengarna snabbt och lämna kreditrisken till oss.

Få ett förhandsbesked

”Behöver ert företag stärka ert kassaflöde? Euro Finans gör allt för att hitta den bästa lösningen och bromsar sällan för utmaningar eller risker. Snabba är vi också.”

Anders Jarlskog, VD, ägare och grundare, Euro Finans AB

 

Få pengarna snabbt

Varför vänta 30, 60 eller upp till 120 dagar på dina pengar? Att sälja din faktura till oss innebär att du snabbt får dina pengar utbetalda. Oftast samma dag som vi köpt den. Våra processer vid fakturaköp är enkla, du får svar direkt om köpet godkänns.

Tryggt för dig och din kund

Vi finns alltid tillgängliga för dig som är eller vill bli kund hos oss. Tillsammans med våra medarbetare hittar vi den bästa lösningen för just dig. Vi värnar om dina kundrelationer och du kan alltid känna dig trygg med oss. Dina kunder är lika viktiga för oss som för dig. Med marknadens mest effektiva process vid fakturaköp ser vi till att du får betalt för dina fakturor.

”Ni har bra service, levererar det ni utlovar, kunnig personal. Jag har i ca 20 år varit nöjd med er service och är fortfarande nöjd. ”

Lennart, maj 2020

Enkel fakturering

När du säljer din faktura till oss lämnar du också över allt krångel som fakturering kan innebära. Vi ser till att hela processen går smidigt. Detta innebär att vi skickar ut dina fakturor och sköter eventuella påminnelser. Så att du kan fokusera på din verksamhet.

Factoring – belåna dina fakturor

Behöver du frigöra kapital till företaget? Vi erbjuder möjlighet att belåna dina fakturor hos oss med utbetalning samma dag.

Läs mer om fakturabelåning

 

Vanliga frågor om fakturaköp

Kan ni köpa mina utländska kundfakturor?

Ja, vi köper fakturor för era utländska kunder. Dock har vi vissa reservationer men ring oss gärna på 046-31 20 20 så ska vi kika på just ditt ärende.

Avbetalningar, är det något ni arbetar med?

Regelrätt avbetalning mot privatpersoner arbetar vi inte med i dagsläget. Däremot kan vi alltid titta på vad just du behöver hjälp med. Ring oss så ska vi kika på ditt ärende 046-31 20 20.

Hur långa kredittider kan ni hantera?

Vi brukar säga att efter 120 dagar lönar det sig inte med fakturaköp, då finns istället andra lösningar som till exempel företagslån. Läs mer om våra olika finansieringsmöjligheter här.

Visa fler frågor och svar

Kontakta oss

046-31 20 20