Likviditetsbrist
Sälj din faktura

Bli kund

Fakturaköp, factoring, sälja fakturor Euro Finans snabba pengar

Fakturaköp – enkelt, snabbt och tryggt

Med vår tjänst fakturaköp slipper du att oroa dig över att inte få betalt. Ingen faktura är för stor för oss och du kan alltid känna dig trygg som kund hos oss. Vi har över 30 års erfarenhet av att köpa och belåna kundfakturor. Du har pengarna på ditt konto direkt, oftast redan samma dag. Hos oss kan du alltid förvänta dig en hög servicenivå. Med det menar vi inte bara att vi svarar på dina frågor snabbt. Vi söker konstant efter rätt lösningar för dig och vi är inte rädda för att ta risker, vi letar alltid efter anledning att köpa era fakturor, aldrig tvärtom. 

Kontakta mig

Hur fungerar fakturaköp?

Vi tar hand om dina fakturor som är ställda till svenska företag, utländska företag och såklart även till privatpersoner. När vi inleder vårt samarbete så ingår vi ett avtal som garanterar dig trygghet. Vi har inga krav på hur många fakturor som ska hanteras av oss under avtalsperioden, det bestämmer du själv. Vi gillar valfrihet.

Euro Finans erbjuder dig marknadens bästa priser, vi är obyråkratiska och du kan alltid få hjälp av våra lösningsorienterade medarbetare. Hos oss är fakturaköp inte ett dugg krångligt – sälj din faktura till oss, få pengarna snabbt och lämna kreditrisken till oss.

Få ett förhandsbesked

”Vi är störst i Sverige på fakturaköp. Vi jobbar med egna pengar och tar störst risker på marknaden. Det innebär i stora drag att vi köper fakturor på fler kunder än vad våra konkurrenter gör. Euro Finans är ett välkänt varumärke som skapar trygghet.”

Anders Jarlskog, VD Euro Finans

 

Få pengarna snabbt

Varför vänta 30, 60 eller upp till 120 dagar på dina pengar? Att sälja din faktura till oss innebär att du snabbt får dina pengar utbetalda. Oftast samma dag som vi köpt den. Våra processer vid fakturaköp är enkla, du får svar direkt om köpet godkänns.

Tryggt för dig och din kund

Vi finns alltid tillgängliga för dig som är eller vill bli kund hos oss. Tillsammans med våra medarbetare hittar vi den bästa lösningen för just dig. Vi värnar om dina kundrelationer och du kan alltid känna dig trygg med oss. Dina kunder är lika viktiga för oss som för dig. Med marknadens mest effektiva process vid fakturaköp ser vi till att du får betalt för dina fakturor.

”Vi har i mer än 13 år haft gott samarbete med er. Det viktigaste är att ni fortsätter med era fina grundläggande värderingar. Att ni alltid är behjälpliga och snabba i feedback ska ni ha 5 stjärnor för. Klart att ni är de bästa i branschen och åren av samarbete med er är beviset för det.”

Gregor, juni 2019

Enkel fakturering

När du säljer din faktura till oss lämnar du också över allt krångel som fakturering kan innebära. Vi ser till att hela processen går smidigt. Detta innebär att vi skickar ut dina fakturor och sköter eventuella påminnelser. Så att du kan fokusera på din verksamhet.

Factoring – belåna dina fakturor

Behöver du frigöra kapital till företaget? Vi erbjuder möjlighet att belåna dina fakturor hos oss med utbetalning samma dag.

Läs mer om fakturabelåning

 

Vanliga frågor om fakturaköp

Köper ni fakturor med ROT/RUT-avdrag?

Ja. Vi köper dock endast den del som din kund i vanliga fall ska betala. Du måste som vanligt ansöka om avdraget hos Skatteverket.

Köper ni förfallna fakturor?

Nej. Däremot finns det andra lösningar där vi kan hjälpa dig att frigöra kapital. Ring oss på
046-31 20 20 för mer information.

Tar ni kreditrisken på företagskunder?

Ja, som regel tar vi kreditrisken vid fakturaköp, det beror på vilket avtal du ingår med oss.

Visa fler frågor och svar

Kontakta oss

046-31 20 20