Fakturaköp
Sälj din faktura idag

Bli kund

Hur fungerar fakturaköp?

Vi tar hand om dina fakturor som är ställda till svenska företag, utländska företag och såklart även till privatpersoner. När vi inleder vårt samarbete så ingår vi ett avtal som garanterar dig trygghet. Vi har inga krav på hur många fakturor som ska hanteras av oss under avtalsperioden, det bestämmer du själv. Vi gillar valfrihet.

Euro Finans erbjuder dig marknadens bästa priser, vi är obyråkratiska och du kan alltid få hjälp av våra lösningsorienterade medarbetare. Hos oss är fakturaköp inte ett dugg krångligt – sälj din faktura till oss, få pengarna snabbt och lämna kreditrisken till oss.

Få ett förhandsbesked
 

”Behöver ert företag stärka ert kassaflöde? Euro Finans gör allt för att hitta den bästa lösningen och bromsar sällan för utmaningar eller risker. Snabba är vi också.”

Anders Jarlskog, VD, ägare och grundare, Euro Finans AB

 

Få pengarna snabbt

Varför vänta 30, 60 eller upp till 120 dagar på dina pengar? Att sälja din faktura till oss innebär att du snabbt får dina pengar utbetalda. Oftast samma dag som vi köpt den. Våra processer vid fakturaköp är enkla, du får svar direkt om köpet godkänns.

Tryggt för dig och din kund

Vi finns alltid tillgängliga för dig som är eller vill bli kund hos oss. Tillsammans med våra medarbetare hittar vi den bästa lösningen för just dig. Vi värnar om dina kundrelationer och du kan alltid känna dig trygg med oss. Dina kunder är lika viktiga för oss som för dig. Med marknadens mest effektiva process vid fakturaköp ser vi till att du får betalt för dina fakturor.

”Ni har bra service, levererar det ni utlovar, kunnig personal. Jag har i ca 20 år varit nöjd med er service och är fortfarande nöjd. ”

Lennart, maj 2021

Enkel fakturering

När du säljer din faktura till oss lämnar du också över allt krångel som fakturering kan innebära. Vi ser till att hela processen går smidigt. Detta innebär att vi skickar ut dina fakturor och sköter eventuella påminnelser. Så att du kan fokusera på din verksamhet.

Factoring – belåna dina fakturor

Behöver du frigöra kapital till företaget? Vi erbjuder möjlighet att belåna dina fakturor hos oss med utbetalning samma dag.

Läs mer om fakturabelåning

 

Vanliga frågor om fakturaköp

Hur fungerar fakturaköp?

Fakturaköp är enkelt, skicka din kundfaktura till oss istället för till din kund. Vi betalar ut pengarna till dig och sedan väntar vi på betalning från din kund.

Vad händer om min kund bestrider fakturan?

Då försöker vi fråga varför fakturan blivit bestridd, i de allra flesta fall går det att lösa genom samtal med varandra. Där kan vi vara en hjälpande hand.

Påverkar det min kund att jag sålt fakturan?

Fakturaförsäljning påverkar inte din kund. Din kund ser en elektronisk etikett på fakturan med vårt bankgironummer. Du och ditt företag behåller fortfarande din identitet.

Visa fler frågor och svar