<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=790446042863156&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Svenska
Logga in

OM EURO FINANS

Välkommen till
Euro Finans!

Om Euro Finans bild

Euro Finans startade i Lund redan 1989 för att hjälpa företag som fick nobben av storbankerna. Idag är vi störst i Sverige på fakturaköp och finns över hela landet, varje år hanterar vi närmare en halv miljon fakturor till ett sammanlagt värde av cirka 10 miljarder kronor.

Våra kunder är såväl stora som små företag, som är i behov av att förstärka sin likviditet. Vi erbjuder också snabba och kortfristiga företagslån som finansieringslösning för våra kunder.

De kunskaper och erfarenheter vi har med oss efter mer än 35 år i branschen och hundratusentals kundärenden ger oss en unik förståelse för företagande och finansiering.

Våra rådgivare är bäst i klassen, vår kapacitet är hög och vi tummar aldrig på kvalitén i våra tjänster. Vårt hjärta finns i Lund och här vill vi bidra till en positiv samhällsutveckling, för såväl näringsliv som medborgare.

 

Vi hjälper företag till starkare likviditet

Det kan finnas många orsaker till att det inte finns pengar i kassan just när de behövs som mest. Det är frustrerande att inte få betalt för det arbete som levererats, eller att få tacka nej till ett stort uppdrag för att man inte har råd att ligga ute med lönekostnaderna.

Efter många år har vi sett det mesta, och vi har utvecklat våra tjänster för att de ska förenkla din vardag som företagare. Det gör oss till en trygg partner som förstår din situation och kan erbjuda den hjälp som just du behöver.

Euro Finans var först i Sverige med att erbjuda fakturaköp och vårt koncept är fortfarande marknadsledande 35 år senare.

Boka ett möte eller kontakta oss!

kontaktformular