<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=790446042863156&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Svenska
Logga in

ENGAGEMANG

Ett starkt engagemang för hälsa, idrott och kultur

Bild för Euro finans Karriär sida.

Euro Finans i samhället

Vi har en stark relation till Lund. Sedan 80-talet har vi vårt huvudkontor här och de flesta av våra medarbetare både bor och arbetar här. Som företag vill vi vara med och ta vårt ansvar i samhället och skapa bästa möjliga förutsättningar för kommande generationer till en bra framtid.

Vi tar vårt ansvar genom att stödja många ideella föreningar i vårt område. Lite extra varmt om hjärtat ligger aktiviteter inom kultur och idrott, vi älskar att se människor växa.

Rörelse, hälsa och engagemang

Det är viktigt att röra på sig, både för kropp och för själ. Idrotten bygger en laganda som vi tycker genomsyrar hela Lunds stad. Idrotten lär oss också att hantera både medgång och motgång.

I vår stad finns många fantastiskt engagerade och framgångsrika idrottsföreningar med både fina ungdomsverksamheter och riktigt vassa dam- och herrtrupper. Vi tycker det är ett privilegium att få vara med och bidra till alla de fantastiska insatser, för små och stora, som ryms inom det ideella föreningslivet.

barndiabetesloppet