<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=790446042863156&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Svenska
Logga in

KARRIÄR

Är du intresserad av en karriär hos oss på Euro Finans?

Se alla lediga tjänster
Euro Finans Karriär bild

Älskar du också företagare? 

Varje dag hjälper vi tusentals personer att göra det som de gör bäst, att driva sina företag framåt. Det är anledningen till att vi går till jobbet. Euro Finans startades 1989 för att hjälpa entreprenörer som fick nobben av banken. Nu, efter 35 framgångsrika år i branschen och över en halv miljon kunduppdrag, har vi en unik erfarenhet och kompetens som vi gärna delar med oss av – varje dag. Vi vet hur det är att driva företag och vi är duktiga på att hitta olika finansiella lösningar som fungerar. 

Vill du jobba inom finans? 

Som anställd hos Euro Finans arbetar du med människor, inte pengar. Våra viktigaste tjänster, fakturaköp och företagslån, hjälper våra kunder att hantera såväl möjligheter som utmaningar i sin vardag som företagare.  

Euro Finans är en trygghet, en väg framåt när företagskassan av någon anledning är tom vid fel tillfälle. Vi är smarta, effektiva, pålitliga och vi försöker alltid hitta anledningar att säga ja när våra kunder behöver oss. Det är det som gör oss unika och framgångsrika i vår bransch. Brinner du för samma saker som oss så skulle du förmodligen också gilla att jobba här på Euro Finans. 

En unik arbetsplats 

Idag arbetar drygt 70 personer hos oss. De allra flesta finns i centrala Lund men vi har också säljkontor i Stockholm och Umeå. Våra medarbetare är proffs på att hantera komplicerade kundärenden, stora belopp och riskfyllda affärer varje dag. Det fungerar bara om de vet att både ledning och kollegor har fullt förtroende för dem, att det alltid finns någon att rådfråga och att det är tillåtet att göra fel ibland. Våra medarbetarundersökningar visar också att vår personal trivs väldigt bra på sin arbetsplats. Det märker vi eftersom de ofta stannar väldigt länge hos oss.  

Vill du jobba hos oss? 

Det går bra för Euro Finans och vi rekryterar regelbundet nya stjärnor till vårt företag. När vi har vakanta tjänster som ska tillsättas kan du hitta dem här.

Se alla lediga tjänster