<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=790446042863156&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Logga in

Fakturabelåning
Frigör kapital nu

  Snabbt - pengarna på kontot inom 24 timmar 
  Flexibelt - 97,3% får hjälp av oss
  Tryggt - låt oss ta risken

Euro Finans fakturabelåning utbetalt idag

Allt om fakturabelåning för företag: Maximera din likviditet

Vi är en snabb och pålitlig partner för fakturabelåning i Sverige. Vi förstår att varje företag har olika behov och det är därför vi erbjuder lösningar anpassade till våra kunder. Oavsett om det handlar om att förbättra sin likviditet, hantera tillväxt eller navigera genom andra svårigheter. Med över 35 års erfarenhet är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder en flexibel och trygg lösning för finansiella behov.  Vi vet att tid är avgörande och det är därför vi strävar efter att göra fakturabelåningen så flexibel, snabb och trygg som möjligt. Vi letar efter anledningar att hjälpa våra kunder. 

 

Vad kostar fakturabelåning?

Priset för fakturabelåning brukar vara något lägre än för fakturaköp eftersom du tar kreditrisken själv. Faktorer som påverkar prissättningen är exempelvis: antalet och storleken på dina fakturor samt om dina kunder är företag eller privatpersoner. Kostnaden för att belåna dina fakturor ligger vanligtvis mellan 2-4 %. Med oss som din partner får du en förlängd arm gentemot dina kunder. För att snabbt få reda på kostnaden för att använda fakturabelåning är det bäst att skicka en förfrågan om de fakturor du vill belåna.

Fakturabelåning, när du behöver snabb likviditet

Det kan vara utmanande att få förskottsbetalning för tjänster och varor. Situationer kan uppstå där du behöver betala löner och leverantörer i förväg eller där projekt tar längre tid än planerat och kostnaderna ökar. Därför kan fakturabelåning vara en fördelaktig lösning för att frigöra kapital.

Hur snabbt får jag betalt vid belåning av fakturor?

Oftast betalar vi ut pengarna samma dag som ni skickar in era fakturor. Vi vill inte att våra kunder ska vänta i onödan. Vi vet att varje krona är viktigt för er verksamhet och vi strävar efter att vara den pålitliga partnern. Samarbetet med Euro Finans är smidigt. Vår erfarna personal finns alltid här för att svara på era frågor och ge er den hjälp ni behöver. Vi är inte bara stora i Sverige när det kommer till fakturabelåning, vi är störst. Vår pay off säger allt: Vi snackar inte - vi betalar.

När fungerar fakturabelåning som bäst?

Som företagare kan det ibland hända att du står inför utmaningar med löpande kostnader samtidigt som det tar lång tid innan du får betalt från dina kunder, ibland upp till 90 dagar. Fakturabelåning erbjuder en smart lösning där du snabbt och enkelt kan få tillgång till likviditet genom att belåna dina fakturor. Du använder din faktura som säkerhet och får tillgång till kapital på upp till 100% av fakturans värde. Vi erbjuder anpassade lösningar för fakturabelåning och fakturaköp. Vi tar hand om allt det administrativa arbetet åt dig, vilket frigör värdefull tid för dig och ditt företag. Med en snabb och smidig process, kan du få utbetalningen av pengarna direkt.

Fördelar med fakturabelåning

Snabb tillgång till likvida medel för ditt företag.

Effektivisering av administrativa processer.

Möjlighet att snabbt agera på nya affärsmöjligheter.

Förbättrad kreditvärdighet.

Möjlighet att dra nytta av kassarabatter.

Minskat risk för utebliven betalning.

Det här får du som kund hos Euro Finans

Snabb och effektiv utbetalning.

Factoring med personlig service.

Dina kunder är lika viktiga för oss som för dig.

Enkel och smidig administration.

Vi tar hand om bevakning, påminnelser och administration.

Håll koll på dina fakturor i vår användarvänliga kundportal.

Varför används fakturabelåning?

Idag är fakturabelåning ett populärt val bland företag i olika branscher av olika anledningar. Från början var det främst mindre och nyetablerade företag med oregelbundna pengaflöden och stort behov av likviditet som valde att sälja sina fakturor för att underlätta och jämna ut sitt företagarliv. Numera betraktas fakturabelåning som ett etablerat och flexibelt alternativ till traditionella företagslån och annan finansiering.

I många branscher kan det vara en utmaning att balansera betalningar från kunder och leverantörer. Särskilt inom branscher med långa projektcykler och stora och löpande kostnader så kan det vara svårt att få ekonomin att gå ihop. Genom fakturabelåning kan du få tillgång till dina pengar på en gång, vilket ger dig möjlighet att möta dina åtaganden utan att binda upp kapital. Det ger dig flexibilitet att anpassa dig efter dina kunders behov. Fakturabelåning är ett enkelt sätt att brottas med det ekonomiska gapet mellan leverantörsfakturor och kundfakturor.

Hur går det till att belåna mina fakturor?

Det är lätt att starta med fakturabelåning. När du är redo att belåna dina fakturor, är det bara att kontakta oss. En av våra finansiella rådgivare kommer att höra av sig för att diskutera det individuella priset med dig. Sedan skickar vi dig ett avtal att signera och ger dig tillgång till vår kundportal. Du kan skicka in dina fakturor redan samma dag och oftast får du pengarna utbetalda direkt.

Så här fungerar fakturabelåning hos Euro Finans

När du väljer Euro Finans som din finansiella partner kan du förvänta dig en personlig och professionell hantering genom hela processen.

1. Börja med att skriva avtal med oss.

2. Tillsammans med vår finansiella rådgivare skapar ni ett avtal som är skräddarsytt för dig och ditt företag. Vi kommer överens om priset.

3. Skicka in din faktura.

4. Enkelt skickar du in din faktura till oss genom vår kundportal eller ditt faktureringssystem.

5. Snabb utbetalning. Vi överför pengarna till dig så fort din faktura är godkänd, vanligtvis redan samma dag.

6. Vi skickar fakturan till din kund. Vi tar hand om administrationen och eventuella påminnelser.

7. Kunden betalar fakturan till vårt bankgiro och affären är avslutad!

belaning av fakturor

Starta din fakturabelåning nu: En snabbguide

Hur kommer jag igång med belåning av fakturor?

Läs mer här!

5 tips för att stärka ditt företags kreditvärdighet

Här har vi sammanställt fem bra grundtips för ditt företag.

Läs mer här!

stark ditt foretags kreditvardighet

Vi hjälper företag att förbättra sin likviditet.

Det finns olika anledningar till varför det kan vara brist på pengar i kassan när de behövs som mest. Det är frustrerande att inte få betalt för utfört arbete, eller att behöva avstå från en stor affär på grund av likviditetsproblem för att täcka lönekostnader. Med vår långa erfarenhet har vi sett det mesta och anpassat våra tjänster för att underlätta vardagen för dig som företagare. Det gör oss till en pålitlig partner som förstår din situation och kan erbjuda skräddarsydd hjälp. 

kontaktformular

Boka ett möte eller kontakta oss!