Logga in

Sälj faktura

   Snabbt - pengarna på kontot inom 24h
   Flexibelt - 97,3% får hjälp av oss
   Tryggt - låt oss ta risken

Kom igång direkt
Euro Finans sälj faktura bild

Fördelar med att sälj dina fakturor - pengarna på kontot inom 24h

Det är viktigt att ha pengar i företagets kassa. Många företagare får vänta upp till 90 dagar innan de får betalt av sina kunder. Det påverkar likviditeten och hindrar ditt företag från att jobba effektivt. Det vet vi på Euro Finans. Därför är vi stolta över att vara både enkla och effektiva att jobba med. När du säljer fakturor till oss så får du snabbt loss pengar till investeringar och nya affärer. Vi är en trygg partner när du vill utveckla företaget i din egen takt, och störst i Sverige på fakturaköp.
Kolla på filmen nedan hur enkelt fakturaköp fungerar hos oss!

HubSpot Video

 

Hur fungerar fakturaköp?

När du säljer dina fakturor till oss behöver du inte oroa dig för obetalda kundfordringar. Du slipper allt krångel med fakturering, påminnelser och i värsta fall inkasso. Du väljer såklart själv vilka fakturor du vill sälja, hur många och när.  Du vet hur mycket det kommer att kosta och vi  är alltid måna om att din kund får bästa möjliga service när du väljer att sälja dina fakturor till oss.

Sälj dina fakturor

Företagslån - snabbt, enkelt och tryggt.

Ett snabbt och enkelt företagslån kan vara ett bra sätt att stärka kassan när du vill säkra en bra affär eller snabba på en riktigt bra investering. Vi är inte som andra långivare. Det ska vara enkelt och gå snabbt att ansöka, få besked och ha pengarna på kontot - vi vet att det är viktigt för dig. Dessutom får du alltid veta exakt vad det kommer att kosta. Du ansöker om lån med några enkla klick, och du får svar samma dag. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företagare fånga bra affärsmöjligheter, och du kan känna dig trygg när du lånar hos oss. Vi har stabil ekonomi och hjälpt entreprenörer uppfylla sina drömmar i mer än 35 år. 

Välj belopp och återbetalningstid
Ansök och få svar inom 24h
Utbetalning direkt

Ansök nu

Kom igång direkt - sälj fakturor redan idag!

Visst är något av det bästa som finns att fakturera! Det betyder att verksamheten snurrar på och att du gör ett riktigt bra jobb. När du säljer din faktura till oss så får du pengarna snabbt, oftast samma dag, direkt in på ditt konto. Dessutom kan du lita på att din kund får bästa möjliga service.  Låt oss hjälpa dig att komma igång direkt!

 

Vanliga frågor om fakturaköp

Kan jag sälja fakturor utan kreditupplysning? Open FAQ

Vi gör alltid en noggrann bedömning och kreditprövning innan vi ingår några avtal. Det är för både våra kunders och vår egen säkerhet.

Vad tyckte du om detta svaret?

Vad krävs det för att bli kund hos Euro Finans?  Open FAQ

Du behöver ha ett registrerat företag och kunder som du fakturerar. Det är väldigt enkelt att bli kund hos oss. Du kan bli kund direkt här!

Vad tyckte du om detta svaret?

Lånar ni ut pengar till mitt företag? Open FAQ

Vi hjälper många företag att finansiera en bra affär eller viktig investering genom ett smart företagslån. Här kan du skicka in din låneförfrågan.

Vad tyckte du om detta svaret?

Vad är fakturaköp? Open FAQ

Fakturaköp är en tjänst som hjälper dig att öka likviditeten i företaget, när företaget behöver pengar helt enkelt. Tjänsten förenklar också din administration och minimerar din kreditrisk. Vid fakturaköp skickar du in en eller flera kundfakturor till oss. Du får dina pengar omgående för det arbete som du utfört, och du slipper vänta på att kunden ska betala.  Läs mer om fakturaköp här!

Vad tyckte du om detta svaret?

Varför fakturaköp? Open FAQ

Det enkla svaret är att du frigör kapital i ditt företag. I stället för att låna ut pengarna till dina kunder, kanske i upp till 90 dagar, så får du pengarna på kontot direkt. Den extra likviditet fakturaköp skapar ger ditt företag möjlighet att till exempel få en kassarabatt, göra en bra affär, snabba på en klok investering eller kanske göra en viktig skatteinbetalning. Tjänsten förenklar också din administration. Kom igång med fakturaköp här. 

Vad tyckte du om detta svaret?