<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=790446042863156&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Svenska
Logga in

Sälj fakturor
Vi ser till så du får betalt 

   Snabbt - pengarna på kontot inom 24h
   Flexibelt - 97,3% får hjälp av oss
   Tryggt - låt oss ta risken

Kom igång direkt
Euro Finans sälj faktura bild

Pengar på ditt företags kontot inom 24h

Det är viktigt att ha pengar i företagets kassa. Många företagare får vänta upp till 90 dagar innan de får betalt av sina kunder. Det påverkar likviditeten och hindrar ditt företag från att jobba effektivt. Det vet vi på Euro Finans. Därför är vi stolta över att vara både enkla och effektiva att jobba med. När du säljer fakturor till oss så får du snabbt loss pengar till investeringar och nya affärer. Vi är en trygg partner när du vill utveckla företaget i din egen takt, och störst i Sverige på fakturaköp.

Kolla på filmen nedan hur enkelt fakturaköp fungerar hos oss!

 

Vad kostar det att sälja fakturor?

Vår prissättning på fakturaköp är individuell och anpassad efter ditt företags behov. Vi tar hänsyn till flera faktorer när vi avgör vilken avgift du ska betala när du säljer dina fakturor. Några av dessa faktorer är antalet fakturor, fakturabeloppen, kreditvärdigheten hos dina kunder samt vilket avtal du väljer att teckna med oss. Vi kan erbjuda fakturaköp både med och utan regress. Läs om mer om vad regress innebär, här!

Kostnaden på fakturaköp ligger vanligtvis mellan cirka 2 och 5 procent av fakturans värde, men det kan variera beroende på din situation. Vi erbjuder dig alltid ett rättvist pris som passar din verksamhet när du väljer fakturaköp hos oss. 

Sälj dina fakturor

Hur fungerar det att sälja sina fakturor? 

När du säljer dina fakturor till oss behöver du inte oroa dig för obetalda kundfordringar. Med fakturaköp slipper du allt krångel med fakturering, påminnelser och i värsta fall inkasso. Du väljer såklart själv vilka fakturor du vill sälja, hur många och när

Vänta inte på att dina kunder betalar. När du sålt dina fakturor till oss får du betalt redan samma dag och så slipper du oroa dig över obetalda fordringar. Du vet hur mycket det kommer att kosta och vi  är alltid måna om att din kund får bästa möjliga service.

Fördelar med att sälja fakturor: 

Utbetalning samma dag, du slipper vänta 30-90 dagar.

Du slipper kreditrisken.

Minskad administration.

Du vet när du får betalt.

Vi sköter eventuellt påminnelser och inkasso.

Så här kommer du igång med sälja fakturor:

Ansök om att bli kund här!

En av våra rådgivare kontaktar dig.

Ni kommer överens om pris

Skicka in de fakturor du vill sälja.

Vi godkänner fakturan och betalar ut pengarna till dig. 

Euro Finans köper dina fakturor

Många företag kan dra nytta av att sälja sina fakturor för att säkra sin likviditet. Oavsett storlek eller bransch behöver företag tillgång till tillräckligt med kapital för att hantera sina löpande utgifter och hålla verksamheten igång. Euro Finans erbjuder en trygg och effektiv hantering av fakturor, vilket frigör tid och resurser för företagare att fokusera på att öka lönsamheten.

Genom att låta Euro Finans köpa fakturor kan företagare få tillgång till sina pengar snabbt och enkelt. Istället för att vänta i upp till flera månader på betalning av fakturor, kan pengarna finnas tillgängliga inom 24 timmar efter att fakturorna har sålts till oss. Vi erbjuder en smidig process där du får omedelbar bekräftelse och kan ha dina pengar på kontot inom kort.

Euro Finans är en pålitlig finansiell partner med en stabil kapitalbas och en betydande volym fakturaköp varje år. Vi förstår vikten av likviditet för företagare och finns alltid till hands för att säkerställa att ditt företags behov tillgodoses. Genom att samarbeta med oss kan du förenkla din vardag som företagare, så att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt. Kom igång redan idag med Euro Finans och låt oss hjälpa dig att optimera din likviditet. Vi snackar inte - vi betalar!

Sälj fakturor redan idag!

Visst är något av det bästa som finns att fakturera! Det betyder att verksamheten snurrar på och att du gör ett riktigt bra jobb. När du säljer din faktura till oss så får du pengarna snabbt, oftast samma dag, direkt in på ditt konto. Dessutom kan du lita på att din kund får bästa möjliga service.  Låt oss hjälpa dig att komma igång direkt!

Vanliga frågor om att sälja fakturor

Lånar ni ut pengar till mitt företag?

Open FAQ

Vi hjälper många företag att finansiera en bra affär eller viktig investering genom ett smart företagslån. Här kan du skicka in din låneförfrågan.

Vad tyckte du om detta svaret?

Kan jag sälja fakturor utan kreditupplysning?

Open FAQ

Vi gör alltid en noggrann bedömning och kreditprövning innan vi ingår några avtal. Det är för både våra kunders och vår egen säkerhet.

Vad tyckte du om detta svaret?

Vad krävs det för att bli kund hos Euro Finans? 

Open FAQ

Du behöver ha ett registrerat företag och kunder som du fakturerar. Det är väldigt enkelt att bli kund hos oss. Här kan du läsa om hur fakturaköp fungerar!

Vad tyckte du om detta svaret?

Varför fakturaköp?

Open FAQ

Det enkla svaret är att du frigör kapital i ditt företag. I stället för att låna ut pengarna till dina kunder, kanske i upp till 90 dagar, så får du pengarna på kontot direkt. Den extra likviditet fakturaköp skapar ger ditt företag möjlighet att till exempel få en kassarabatt, göra en bra affär, snabba på en klok investering eller kanske göra en viktig skatteinbetalning. Tjänsten förenklar också din administration. Läs mer om att sälja dina fakturor här.

Vad tyckte du om detta svaret?

Vad är fakturaköp?

Open FAQ

Fakturaköp är en tjänst som hjälper dig att öka likviditeten i företaget, när företaget behöver pengar helt enkelt. Tjänsten förenklar också din administration och minimerar din kreditrisk. Vid fakturaköp skickar du in en eller flera kundfakturor till oss. Du får dina pengar omgående för det arbete som du utfört, och du slipper vänta på att kunden ska betala.  Läs mer om fakturaköp här!

Vad tyckte du om detta svaret?

Vad händer om min kund bestrider fakturan?

Open FAQ

När din kund bestrider en faktura försöker vi ta reda på varför. I de allra flesta fall går det att lösa genom dialog med varandra. Vi har hanterat hundratusentals fakturaköp genom åren och har ofta förslag på en bra lösning som passar alla parter.

Vad tyckte du om detta svaret?

Vad händer om min kund inte betalar sin faktura till er?

Open FAQ

Först går det ut en påminnelse från oss. Om din kund fortfarande inte betalt försöker vi kontakta kunden. Har vi mot förmodan inte fått betalt efter det går det ut ett inkassokrav. Vill du veta mer går det alltid bra att kontakta oss på telefon 046 – 31 20 20.

Vad tyckte du om detta svaret?

Är min förfrågan om att sälja en faktura bindande?

Open FAQ

Nej. Din förfrågan är inte bindande och helt kostnadsfri. Kom igång med fakturaköp här.

Vad tyckte du om detta svaret?

Finns det något minimibelopp på fakturorna jag säljer?

Open FAQ

Nej. Vi har varken nedre eller övre beloppsgräns vid fakturaköp.

Vad tyckte du om detta svaret?

Påverkar det min kund att jag sålt fakturan?

Open FAQ

Nej. Det påverkar inte din kund att du säljer din faktura till oss, dina kunder är lika viktiga för oss som för dig. Den enda skillnaden är att din kund ser en elektronisk etikett på fakturan med Euro Finans bankgironummer. Läs mer om fakturaköp här!

Vad tyckte du om detta svaret?

Boka ett möte eller kontakta oss!