<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=790446042863156&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Svenska
Logga in

Snabba företagslån
Vi hjälper dig tryggt och enkelt

   Snabbt - Få svar idag 
  Flexibelt - Låna från 100.000kr
   Tryggt - Smidig ansökan

Kom igång direkt
Euro Finans Snabbt företagslån

Lån till företag - när det behöver gå undan.

Behöver du låna pengar till ditt företag för att säkra en bra affär, eller kanske snabba på en riktigt bra investering? Euro Finans är inte som andra långivare. Det ska vara enkelt och gå snabbt att ansöka, få besked och ha pengarna på kontot - vi vet att det är viktigt för dig. Dessutom får du alltid veta exakt vad det kommer att kosta. Du ansöker om lån med några enkla klick, och du får svar samma dag. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företagare fånga bra affärsmöjligheter, och du kan känna dig trygg när du lånar hos oss. Vi har stabil ekonomi och hjälpt entreprenörer uppfylla sina drömmar i mer än 35 år. 

Kolla på filmen nedan hur enkelt företagslån fungerar hos oss!

 

Vad kostar ett företagslån?

Hos Euro Finans får du alltid veta exakt vad företagslån kommer att kosta. Medan de flesta finansinstitut belastar sina kunder med löpande räntor, har vi valt en enklare och mer transparent väg. 
När du ansöker om ett företagslån hos oss informeras du direkt om den totala kostnaden för lånet, en fast avgift som baseras på vilket belopp du behöver låna och hur länge du behöver pengarna.

Företagslån för att din affär ska gå i lås

Vi på Euro Finans har jobbat med att låna ut pengar till företag under många år till småföretag, småbolag, enskild firma och större aktiebolag. Det handlar oftast om kortfristiga uppdrag där ett snabbt företagslån kan vara en bra lösning för att finansiera en klok investering eller lovande affärsmöjlighet. Euro Finans har lång erfarenhet av riskbedömning och en stark ekonomi. Vi behandlar din ansökan snabbt, och betalar ut ditt lån omedelbart.

 

Hur går det till att ansöka om företagslån?

1. Ange belopp och återbetalningstid nedan och klicka på Ansök om lån.
2. Fyll i  uppgifter om dig och ditt företag.
3. En handläggare kontaktar dig.
4. Vi betalar ut pengarna.
5. Klart!

Vilket belopp behöver ni?

kr

Låna mer än en miljon?

kr

Återbetalningstid?

månad

Att tänka på innan jag ansöker om företagslån

Vad ska jag tänka på innan jag ansöker om ett företagslån?

Innan du ansöker om ett företagslån är det viktigt att du gör en noggrann utvärdering om vad företaget ska använda pengarna till samt kontrollera finanserna så att du har möjlighet att betala tillbaka pengarna.  

Läs mer här!

Kan jag ansöka om företagslån med en enskild firma?

Det korta svaret är ja! Du kan ansöka om ett företagslån till din enskilda firma. Det finns dock en del som skiljer att ta ett företagslån i ett aktiebolag mot en enskild firma. Exempelvis vad som händer om avbetalningen inte fullföljs.

Läs mer här!

Smart drag med snabbt företagslån

När är ett snabbt företagslån ett smart drag?

Det finns flera anledningar till att ditt företag kan behöva tillgång till likviditet. Kanske ska ni göra en investering eller ta ett större uppdrag. 

Läs mer här!

Vad är räntan på företagslån?

Ett företagslån är finansiering till företag. Företagslånet kan vara en smart lösning för att till exempel göra en viktig investering eller brygga över en ekonomiskt tuff period. Räntan på ett företagslån är kostnaden för att låna pengarna.

Läs mer här!

Vad är räntan på företagslån?

Lån för företag - vi hjälper dig!

Alla som driver företag är medvetna om att kostnaderna oftast kommer före intäkterna. Med våra företagslån får ditt företag möjlighet att växa och du kan ta nästa steg i er resa utan några problem. Du kan ansöka om ett lån, helt digitalt och få svar på direkten. Eller, lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig med mer info.

 

 

Vanliga frågor om företagslån

Hur mycket får ett nystartat företag låna?

Open FAQ

Det är många faktorer som spelar in så som bransch, säkerheter etc. Gör en förfrågan här så återkopplar vi med svar. Ansök här!

Vad tyckte du om detta svaret?

Har banken sagt nej till ditt företag?

Open FAQ

Då kan vi mycket väl säga ja, men det är många olika faktorer som spelar in gör en förfråga här så återkopplar vi inom kort. Ansök här!

Vad tyckte du om detta svaret?

Lånar ni ut pengar till företag?

Open FAQ

Ja. Vi hjälper många företag att finansiera en bra affär eller viktig investering genom ett smart företagslån. Du kan skicka in en låneansökan direkt via hemsidan för att få ett förslag. Ansök om ett företagslån här!

Vad tyckte du om detta svaret?

Vad är företagslån?

Open FAQ

Företagslån är en tjänst som tillfälligt hjälper dig att öka likviditeten i företaget, när företaget behöver pengar snabbt. Här kan du läsa mer om vad ett företagslån är och hur det fungerar.

Vad tyckte du om detta svaret?

Vad kostar ett företagslån?

Open FAQ

När du skickar in en förfrågan om företagslån så får du ett prisförslag med en fast avgift från oss. Det finns inga dolda avgifter. Här kan du kontakta oss direkt för en offert!

Vad tyckte du om detta svaret?

Hur snabbt får jag pengarna när jag tagit ett företagslån?

Open FAQ

När du väl är kund hos oss och har signerat ditt låneavtal så går utbetalningen i väg till ditt konto omedelbart. Du har ofta pengarna på kontot samma dag som du skickade in din ansökan.

Vad tyckte du om detta svaret?

Betalar man ränta på ett företagslån?

Open FAQ

Vi tar inte ut en ränta för företagslån. Som kund betalar du en fast avgift som vi kommit överens om. Beroende på vad du behöver hjälp med och hur ditt lån ser ut kan du amortera lånet månadsvis eller betala hela summan på slutet.

Vad tyckte du om detta svaret?

Är min låneansökan bindande?

Open FAQ

Din låneansökan är inte bindande och helt kostnadsfri. Här kan du skicka in din låneförfrågan digitalt!

Vad tyckte du om detta svaret?

När kan jag avsluta lånet?

Open FAQ

Våra företagslån är fasta till sin konstruktion och avgiften påverkas inte om ett lån återbetalas tidigare än avtalat. Därför uppmanar vi våra kunder att noga överväga vilken löptid man ska ansöka om. Det tillkommer ingen extra avgift om du väljer att lösa in lånet i förtid. Här kan du läsa våra tips att tänka på innan du tar ett företagslån. 

Vad tyckte du om detta svaret?

Hur betalar jag tillbaka mitt företagslån?

Open FAQ

På mina sidor finns all information om hur du betalar tillbaka dina lån. Inför varje amortering erhåller du en avi att använda vid betalning. Skulle du vilja lösa lånet i förtid kontakta oss så hjälper vi dig. Logga in på Mina sidor här.

Vad tyckte du om detta svaret?

Boka ett möte eller kontakta oss!