Logga in

Snabba företagslån

   Snabbt - Få svar idag 
  Flexibelt - Låna från 100.000kr
   Tryggt - Smidig ansökan

Kom igång direkt
Euro Finans företagslån bild

Lån till företag - när det behöver gå undan.

Behöver du låna pengar till ditt företag för att säkra en bra affär, eller kanske snabba på en riktigt bra investering? Euro Finans är inte som andra långivare. Det ska vara enkelt och gå snabbt att ansöka, få besked och ha pengarna på kontot - vi vet att det är viktigt för dig. Dessutom får du alltid veta exakt vad det kommer att kosta. Du ansöker om lån med några enkla klick, och du får svar samma dag. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företagare fånga bra affärsmöjligheter, och du kan känna dig trygg när du lånar hos oss. Vi har stabil ekonomi och hjälpt entreprenörer uppfylla sina drömmar i mer än 35 år. 
Kolla på filmen nedan hur enkelt företagslån fungerar hos oss!

HubSpot Video

 

Företagslån för att din affär ska gå i lås

Vi på Euro Finans har jobbat med att låna ut pengar till företag under många år, både småföretag och större aktiebolag. Det handlar oftast om kortfristiga uppdrag där ett snabbt företagslån kan vara en bra lösning för att finansiera en klok investering eller lovande affärsmöjlighet. Euro Finans har lång erfarenhet av riskbedömning och en stark ekonomi. Vi behandlar din ansökan snabbt, och betalar ut ditt lån omedelbart.

 

Vilket belopp behöver ni?

kr

Låna mer än en miljon?

kr

Återbetalningstid?

månad

Enkla och snabba fakturaköp.

Visste du att du kan betala av ditt företagslån genom att sälja dina fakturor. Euro Finans är experter på fakturaköp och många av våra kunder använder sina kundfrodringar för att snabbt betala av sitt företagslån direkt vid fakturering. Varför vänta på pengarna i upp till 90 dagar. Du slipper ta kreditrisken och vi minimerar din administration - snabbt, flexibelt och tryggt.  

Sälj dina fakturor

Lån för företag - ge ditt företag
möjligheten att växa!

Alla som driver företag är medvetna om att kostnaderna oftast kommer före intäkterna. Med våra företagslån får ditt företag möjlighet att växa och du kan ta nästa steg i er resa utan några problem. Du kan ansöka om ett lån, helt digitalt -och få svar på direkten. Eller, lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig med mer info.

 

 

Vanliga frågor om företagslån

Hur mycket får ett nystartat företag låna? Open FAQ

Det är många faktorer som spelar in så som bransch, säkerheter etc. Gör en förfrågan här så återkopplar vi med svar. Ansök här!

Vad tyckte du om detta svaret?

Har banken sagt nej till ditt företag? Open FAQ

Då kan vi mycket väl säga ja, men det är många olika faktorer som spelar in gör en förfråga här så återkopplar vi inom kort. Ansök här!

Vad tyckte du om detta svaret?

Lånar ni ut pengar till företag? Open FAQ

Ja. Vi hjälper många företag att finansiera en bra affär eller viktig investering genom ett smart företagslån. Du kan skicka in en låneansökan direkt via hemsidan för att få ett förslag. Ansök om ett företagslån här!

Vad tyckte du om detta svaret?

Vad är företagslån? Open FAQ

Företagslån är en tjänst som tillfälligt hjälper dig att öka likviditeten i företaget, när företaget behöver pengar snabbt. Ansök om ett företagslån hos oss här!

Vad tyckte du om detta svaret?

Vad kostar ett företagslån? Open FAQ

När du skickar in en förfrågan om företagslån så får du ett prisförslag med en fast avgift från oss. Det finns inga dolda avgifter. Här kan du ansöka om företagslån direkt.

Vad tyckte du om detta svaret?

Hur snabbt får jag pengarna när jag tagit ett företagslån? Open FAQ

När du väl är kund hos oss och har signerat ditt låneavtal så går utbetalningen i väg till ditt konto omedelbart. Du har ofta pengarna på kontot samma dag som du skickade in din ansökan.

Vad tyckte du om detta svaret?