<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=790446042863156&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Logga in

|

Intervju med Emma

Emma Kristoffersson har varit med länge på Euro Finans. Hon kom in när Euro Finans fortfarande var ett ungt företag och verksamheten var analog. Alla fakturor skulle skannas in manuellt och hon började arbeta med detta hos Euro Finans direkt efter gymnasiet. Det är nu drygt 15 år sedan och hon har inga planer på att lämna. Tvärtom!

– Mitt mål är att vara kvar längst av alla på firman, säger Emma K och skrattar. Hon har nu bytt avdelning och sitter på Inkassoavdelningen och driver in obetalda fordringar och reder ut bestridda fakturor. Hon ser sig själv som lite av en problemlösare och belyser ödmjukhet som en viktig egenskap vid en anställning hos Euro Finans.

– Vi arbetar med människor i ofta utsatta positioner. Företagare som inte får betalt och människor som inte kan betala. Då gäller det att vara beredd på att man kan få likväl positivt som negativt bemötande från kunder och att göra sitt bästa för att inte låta sig påverkas personligt. Visst är det aldrig roligt om någon är upprörd i telefonen men det hjälper att vara omgiven av så mycket positivitet på arbetsplatsen. Kommer man in som nyanställd tappar man nog hakan, för det är så bra här!

Emma K skrattar och värmen till arbetsplatsen lyser igenom telefonen när vi pratar.