fbpx

Förenkla administrationen
Fakturera elektroniskt

Euro Finans fakturaköp företagsfinansiering likviditet företagslån

E-faktura – för dina kunder och miljön

Har du kunder som kräver e-faktura och behöver komma igång snabbt? Att fakturera elektroniskt har många fördelar – från att det är väldigt smidigt, till att det är bra för miljön.

Kontakta mig

Vi hjälper dig att e-fakturera

Vi har tagit fram en digital lösning för att hjälpa ditt företag med e-fakturering. När du säljer din faktura till oss kan du känna dig trygg med att dina e-fakturor följer alla krav. Detta innebär att du slipper investera i dyra system och tilläggslösningar till ditt nuvarande faktureringsprogram. Dina fakturor når mottagaren snabbt. E-fakturorna skickas direkt till din kunds bokföringssystem och registreras automatiskt. 

Nya EU-direktiv 

Enligt EU-direktiv som nyligen utfärdats måste alla inköp inom den offentliga sektorn faktureras med e-faktura. Alla leverantörer som fakturerar kunder inom stat, kommun och landsting ska efterfölja dessa regler. I de flesta fall gäller detta även kunder som är kommunal- och landstingsägda och en del statliga bolag.

E-fakturering för miljön

Ur miljöaspekt är elektronisk fakturering det naturliga valet. Du bidrar till en minskad pappersanvändning och färre transporter.

Mer information

Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi har möjlighet!

Kontakta oss

046-31 20 20