Förenkla administrationen
Fakturera elektroniskt

E-faktura – för dina kunder och miljön

Har du kunder som kräver e-faktura och behöver komma igång snabbt? Att fakturera elektroniskt har många fördelar – från att det är väldigt tryggt och enkelt till att det är bra för miljön med mindre post.

Kontakta mig

Vi hjälper dig att e-fakturera

Vi har tagit fram en digital lösning för att hjälpa ditt företag att fakturera elektroniskt, så kallad e-faktura. När du säljer din faktura till oss kan du känna dig trygg med att dina e-fakturor följer alla lagkrav. Detta innebär att du slipper investera i dyra system och tilläggslösningar till ditt nuvarande faktureringsprogram.
Dina fakturor når mottagaren snabbt och tryggt. E-fakturorna skickas direkt till din kunds bokföringssystem och registreras automatiskt. 

Nya EU-direktiv angående e-faktura

Enligt EU-direktiv som nyligen utfärdats måste alla inköp inom den offentliga sektorn faktureras med e-faktura. Alla leverantörer som fakturerar kunder inom stat, kommun och landsting ska efterfölja dessa regler. I de flesta fall gäller detta även kunder som är kommunal- och landstingsägda och en del statliga bolag.

E-fakturering för miljön

Ur miljöaspekt är elektronisk fakturering det naturliga valet. Du bidrar till en minskad pappersanvändning och färre transporter. 

Mer information

Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi har möjlighet!

    * Obligatoriskt att fylla i
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.