E-faktura

Vi hjälper dig att e-fakturera!

E-faktura, även kallad elektronisk faktura, är en faktura som behandlas elektroniskt genom att den både ställs ut och tas emot helt digitalt. Fakturan måste översändas och mottagas i ett strukturerat elektroniskt format och det görs inte i vanliga dokumentformat som till exempel Word eller PDF.

Samtliga inköp i offentlig sektor ska faktureras med e-faktura från den 1 april enligt ett nytt EU-direktiv. Alla leverantörer som fakturerar kunder inom stat, kommun och landsting kommer beröras. I de flesta fall kommer detta även att gälla kunder som är kommunal- och landstingsägda, även en del statliga bolag kommer kräva e-faktura.

Euro Finans hjälper dig att uppfylla kraven på e-faktura

Även om du inte har möjlighet att skapa en e-faktura kan vi hjälpa dig. Euro Finans har tagit fram en ny digital lösning för att hjälpa företagare med e-faktura. Som kund hos oss får du nu en unik möjlighet att klara lagkraven utan att investera i dyra system och tilläggslösningar. Därmed kan våra kunder fortsätta använda samma faktureringslösning som tidigare.

Har du kunder inom offentlig sektor som kommer att kräva e-faktura? Läs mer i vår PDF, eller kontakta oss på info@eurofinans.se eller ring 046-31 20 20 så hjälper vi dig!

 

 
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.