Vårt engagemang
För samhället framåt

Euro Finans engagemang och sponsring

Vårt engagemang

För oss är det viktigt att få vara med och utveckla samhället. Vi tar vårt ansvar genom att hjälpa föreningar i närområdet framåt och lite extra varmt om hjärtat ligger aktiviteter inom kultur och idrott. Vi älskar att se människor växa.

Idrott, kultur och vår hemstad

Det är viktigt att röra på sig, både för kropp och för själ. Idrotten bygger en laganda som vi tycker genomsyrar Lunds stad. Dessutom lär idrotten oss hur vi hanterar både medgång och motgång. I staden hittar vi framgångsrika idrottsföreningar med både en fantastiskt fin ungdomsverksamhet och riktigt vassa dam- och herrtrupper. Idrottslivet är rikt här finns något för alla på alla nivåer.

”Med tydlighet visar Euro Finans att man värnar om Lunds föreningsliv, på ett sätt som få andra företag i kommunen gör. Stort tack!”

IBK Lund

Lund, vår vackra stad. Här blandas studentlivet med en blomstrande kultur fylld av glädje och framåtanda. Med fantastiska evenemang som Kulturnatten, Lund Comedy Festival och Fantastisk Filmfestival fylls staden med liv. För att inte prata om alla våra körer som fyller våra gator och torg med allt ifrån klassisk musik till värmande gospel. 

Att vårt engagemang för Lund är stort är inte konstigt alls. Sedan 80-talet har vi vårt huvudkontor i staden och de flesta av oss både arbetar och lever här. Som företag vill vi ta vårt ansvar för samhället och skapa bästa möjliga förutsättningar för kommande generationer. 

Kontakta oss

046-31 20 20