Krångliga avtal 
Våra jurister löser det

Juridik – trygghet i alla lägen

Våra erfarna jurister hjälper dig med frågor som dyker upp när du ska skriva avtal, så att allt blir rätt. Vi kan även hjälpa till om du skulle hamna i en tvist, så att du på smidigast möjliga sätt kan hantera situationen.

Kontakta mig

Juridisk rådgivning

Då och då dyker det upp tillfällen när man kan behöva konsultera en jurist. Det kan handla om att upprätta ett avtal eller en tvist som ska prövas i domstol. Vid dessa tillfällen finns våra jurister tillgängliga för dig som hjälper dig att reda ut vad som gäller i just ditt fall.

Med vår höga kompetens, våra konkurrenskraftiga priser och flexibla betalningslösningar gör vi det enkelt för dig att anlita oss. Många gånger har du möjlighet att få ersättning för merparten av dina kostnader genom rättsskyddet i din försäkring, något som vi också hjälper dig med. Vi på Euro Finans erbjuder helt enkelt en högklassig juridisk rådgivning för ditt företag.

Hjälp med att upprätta avtal

Hos oss får du kvalificerad hjälp från våra jurister med att upprätta avtal. Detta kan exempelvis handla om rådgivning kring handel med tjänster och varor, uppgörelser med aktieägare eller fastighetsavtal. Det kan inte nog understrykas hur viktigt det är att avtalen skrivs på rätt sätt, så att de blir juridiskt bindande och du får med alla väsentligheter. När du anlitar en av våra jurister så kan du vara trygg med att avtalen skrivs på korrekt sätt.

Om du skulle hamna i en tvist

Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig. Då är det viktigt att kunna konsultera en expert inom området. I rådgivningen går vi tillsammans igenom hur möjligheterna ser ut för att smidigast lösa situationen. Det kan vara rådgivning för förlikning, skiljeförfarande eller domstolsförfarande. Våra jurister har lång erfarenhet och hjälper dig med rådgivning vid tvister.

Mer information

Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi har möjlighet!

    * Obligatoriskt att fylla i
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.