Expandera företaget
Företagslån

Ansök

Vi hjälper dig med företagslån

Har du ett offensivt bolag som behöver ett företagslån till nya investeringar? Expanderar ni kraftigt eller behöver finansiera ett större projekt? Är banken inte tillräckligt snabb eller ointresserad av lån med kort löptid? Storleken på våra lån varierar från 100 000 kronor och uppåt.

Ansök

Företagsfinansiering och krediter

Med vårt företagslån har du möjlighet att utveckla ditt företag och satsa på nya projekt. Du kanske behöver finansiera en order eller lägga bud på ett jobb du vill utföra. Ibland krävs stora investeringar på kort tid och då är det ofta svårt att få hjälp av sin bank. Vi tittar på just dina förutsättningar och ser till att du får chansen att göra en god investering i ditt företag. 

Så funkar våra företagslån

Vi behandlar din ansökan samma dag den kommer in. Du får en offert av oss med förslag på avgift och amortering. Om du behöver ett lån under en kortare period behöver du inte amortera alls på lånet. När löptiden har gått ut betalar du helt enkelt tillbaka summan du har lånat. Löper lånet under en längre tid kan du välja att amortera månadsvis.

Fungerar alldeles ypperligt för våran del. Inget krångel! Vi är mycket nöjda.

Erik, Februari 2022

Varför ska du välja företagslån från Euro Finans?

Varje företag är unikt. Därför bedömer vi varje ansökan manuellt och letar alltid efter anledningar att säga ja. Vi har en effektiv organisation med korta beslutsvägar och erfaren personal så ett beslut om lån kan ofta tas samma dag eller dagen efter din ansökan. Du kan ha pengarna i handen inom 24 timmar. Brist på likviditet ska aldrig behöva hindra dig från att göra en bra affär. När du fyller i en ansökan om lån förbinder du dig inte till någonting.

Ansök

Vanliga frågor om företagslån

Måste jag amortera på mitt företagslån?

Vi erbjuder företagslån både med och utan amortering, beroende på vad som passar ditt företags situation och affär bäst.

Vilka säkerheter för ett företagslån krävs?

Generellt sett begär vi borgensförbindelse från bolagets ledningen eller personer kopplade till verksamheten på annat sätt. Vid större krediter är vi alltid öppna för diskussioner om andra typer av säkerheter. Vi tittar på just dina förutsättningar och ser till att du får chansen att göra en god investering i ditt företag.

När får jag utbetalt mitt företagslån?

Vi betalar ut ditt företagslån samma dag som det godkänns. Ofta sker utbetalning samma dag som ansökan kommer in till oss.

Mer om företagslån