Euro Finans signerar nästa stjärnskott i svensk padel

Euro Finans har blivit ett väletablerat varumärke i padelvärlden. Inte bara i Sverige har Euro Finans valt att stötta spelare som satsar på att göra karriär i padeln, man driver också den välrenommerade padeltouren Euro Finans Invitational i syfte att stödja svensk padel och möjliggöra spel på internationell nivå.
Även på World Padel Tour ser vi spelare som representerar Euro Finans, däribland världsstjärnor som Paquito Navarro, Martin DiNenno, Miguel Yanguas och Delfina Brea.

Nu presenteras  en ny padelambassadör för Euro Finans i Sverige. Det är stjärnskottet Ida Jarlskog som har gjort en kometkarriär i padel under 2021. Från rankade 166 har hon spelat sig till en 9:e ranking i Sverige på bara en säsong.
I januari såg vi henne vinna över svenska dameliten i Betsson Showdown och spås en lysande padelframtid.

Ida som är 23 år gammal, kommer från tennisen och har varit bäst rankad som etta i Sverige i sin åldersgrupp. Nyss hemkommen efter 4 år i USA, sist på University of Florida där hon spelat college-tennis.
Sedan i våras har Ida flyttat hem till Lund där hon nu sadlat om och satsar på padel för att slå sig in i Sverigeeliten.
”Att få representera Euro Finans i min padelsatsning betyder mycket för mig, jag känner mig hedrad. Företaget är ett av de största inom padeln och gör väldigt mycket för sporten. Att de tror på mig gör mig extra motiverad att fortsätta sträva mot att bli en bättre spelare och person, både på och utanför banan. Att jag skulle vara i detta läge i min karriär och att jag idag haft en så bra utveckling det senaste halvåret,
hade jag inte förväntat mig så snabbt. Nu är det fullt fokus på träning och att öka antalet timmar på padelbanan. Att få stöd av Euro Finans, med många otroliga människor, ger mig helt nya möjligheter till att utveckla mitt spel och få en helhets kvalitét i min satsning.
Jag ska jobba hårt för att bli bättre och jag ser på framtiden med stor glädje och hoppfullhet.” säger Ida Jarlskog, nybliven padelambassadör för Euro Finans.

Sedan tidigare har Euro Finans arbetat med två svenska padelspelare, Daniel Windahl och Sverigeettan Amanda Girdo.
2022 väljer Euro Finans, förutom att fortsätta driva Euro Finans Invitational, att stödja en kvinnlig ambassadör från Sverige genom Ida Jarlskog och en manlig ambassadör i fortsatt engagemang genom Daniel Windahl.

”Ida är ett otroligt spännande namn för framtida svensk padel. Ida har en väldigt seriös inställning till sin sport, hon är otroligt ambitiös samt har viljan och förmågan att kunna nå långt. Med sin bakgrund tror vi väldigt starkt på att Ida kommer att nå en topp.
tre position i Sverige inom kort. Samtidigt vill vi passa på att tacka Amanda för att bra samarbete under de senaste två åren. Amanda har varit en fantastisk ambassadör för Euro Finans och vi önskar henne fortsatt framgång.
Vi hoppas på att få se henne på banan mot Ida så småningom.” säger Patrik Bengtsson, sponsorchef på Euro Finans.