Fakturaköp

Sälj fakturan och få betalt direkt

Fakturaköp är lika smidigt som det låter. Du skickar oss din faktura och oftast samma dag sätter vi in pengar på ditt konto. Genom att sälja dina fakturor kan du fokusera på din dagliga verksamhet. Vad fakturaköp kostar beror på många faktorer och sätts individuellt. Priset skall vara rättvist. Varför vänta i 30, 60 eller i värsta fall 90 dagar på att få betalt. Vi snackar inte – Vi betalar

Vi står för hela kreditrisken

I samma ögonblick som du säljer din faktura till oss, tar vi över kreditrisken. Dessutom sköter vi administrationen och månar om att du behåller en positiv relation till din kund. Vi erbjuder marknadens bästa tjänst till det bästa priset, vilket är en av anledningarna till att vi är störst i landet på fakturaköp. Prislistan är tydlig utan dolda avgifter och finstilt. Vi letar alltid efter en anledning till att köpa en faktura, aldrig det motsatta.

Hur går det till?

Vi köper fakturor utställda på svenska och utländska näringsidkare och privatpersoner. När ett samarbete inleds upprättas ett avtal mellan ditt företag och Euro Finans. Avtalet garanterar dig ett säkert system för fakturahanteringen.

Det löper ett år i taget och du bestämmer själv vilka fakturor du vill sälja till oss. Vi vill ge våra kunder valfrihet. Sälj de fakturor du vill, när du vill!

Ledande fakturaköpspartner

Genom att alltid ha våra kunders bästa i åtanke har vi blivit ledande inom fakturaköp. Bra samarbeten bygger på ömsesidig respekt och tillit. Delar du den inställningen blir vi gärna din trygga och kunniga partner i finansiella frågor. Vi värnar om din kundrelation.

Låt ditt företag växa med vår fakturaköp eller factoring .

Factoring

Driver du företag och behöver frigöra kapital? Belåna fakturorna hos oss, pengar utbetalas samma dag. Du kan på ett enkelt sätt frigöra kapital genom att använda dig av factoring.  Fakturabelåning betyder i korthet att fakturor som inte betalas går tillbaka till företaget. Normalt sker detta efter ett visst antal avtalade dagar.

Så funkar det

 • 1

  Du mailar originalfakturan till Euro Finans.

 • 2

  Vi gör en kontroll av fakturamottagaren.

 • 3

  Fakturan förses med en text som anger att vi övertagit fordran.

 • 4

  Du får betalt omgående. Din kund betalar oss enligt fakturans villkor.

 
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.