Våra tjänster
Tryggt och smidigt

 

 

Din finansiella partner – trygga och smidiga tjänster

Vi snackar inte – vi betalar. Vad innebär det egentligen? Under decennier har vi byggt upp trygga, enkla och smidiga finansiella lösningar för företaget som innebär att du alltid kan vara säker på att få betalt för dina fakturor. De senaste 30 åren har Euro Finans varit det självklara alternativet för företagare som behöver en finansiell partner och som snabbt behöver förstärka sin likviditet, förenkla sin administration eller slippa  kreditrisken. Genom våra tjänster omvandlas kundfordringar snabbt och enkelt till pengar på företagskontot, redo att användas för nya inköp. Vi finansierar årligen fakturor för över 10 miljarder kronor åt tusentals företag.

Kontakta mig

 

Störst i Sverige på fakturaköp

När du säljer dina fakturor till oss innebär det att du förenklar ditt administrativa arbete. Vi ser till att fakturan når din kund och att kunden betalar. Låt oss göra det vi gör bäst så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Läs mer om fakturaköp

 

Factoring när den är som bäst

När du belånar dina fakturor hos oss, får du inte bara ut hela beloppet på en gång, vi är dessutom äldst på marknaden vilket gör att vi är stabila och en trygg partner för dig och ditt företag.

Läs mer om fakturabelåning

 

Vi hjälper dig med företagsfinansiering

Fått en större order än väntat? Gått in i ett projekt som blivit större än beräknat? Grattis! Vi går gärna in som din finansiella partner och hjälper dig med rätt typ av finansiering i kombination med reskontrahantering. Stärk din position vid förhandlingar och förenkla ditt arbete.

Läs mer om finansiella tjänster

 

En trygg partner för inkassotjänster

Vill du att dina kunder ska prioritera att betala just dina fakturor? Ge oss uppdraget att bevaka dem. Våra kunder ser att betalningsmoralen ökar rejält hos deras kunder. Betalar de ändå inte i tid så ansvarar vi för rutinerna kring påminnelser och krav. Här hittar du information om våra inkassotjänster.

Läs mer om inkassoservice

 

Juridisk rådgivning

Vill du få ett andra utlåtande innan du skriver på ett avtal? Eller behöver du hjälp med att upprätta ett avtal inför en större affär? Våra jurister har hög kompetens inom området affärsjuridik.

Läs mer om juridik

Mer information?

Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi har möjlighet!

    * Obligatoriskt att fylla i
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.