Så tycker våra kunder

Har ni också bra erfarenhet av Euro Finans? Tala om det för oss. Kanske just ditt citat hamnar på citat väggen. Vi är glada över att ha så nöjda kunder med både långa och korta samarbetsår med oss. Vi är tacksamma för allting vi får höra från er.    

Vi har i mer än 13 år haft gott samarbete med er. Det viktigaste är att ni fortsätter med era fina grundläggande värderingar. Att ni alltid är behjälpliga och snabba i feedback ska ni ha 5 stjärnor för. Klart att ni är de bästa i branschen och åren av samarbete med er är beviset för det.

Linus11 januari 2018

Allting fungerar alltid till 100 % som det ska och vi har alltid pengarna dagen efter. Kort sagt det vi har förväntat oss

Pär 11 maj 2018

Jag är mycket nöjd med de kontakter jag hittills har haft med Euro Finans medarbetare och deras vilja att hjälpa mig. Då ska man också beakta att jag är en "gnällig gubbe"

Fredrik 14 mars 2018

Bra service. Gick in på internet 8 på morgonen, efter en halv timme blir jag uppringd. Vid 13-tiden skriver vi avtal fast jag bor i Värmlandsskogarna och inte har mobilt bankid

Gregor 11 juli 2017

Fungerar jättebra! Ni har mycket kompetent personal som är jättetrevliga o tillmötesgående vid telefonkontakter.

Simplicity, clarity and action !

Oscar8 juli 2017

Helheten, professionalismen, servicen, flexibiliteten, förståelse för små företags situation och verksamhet, kort sagt helheten, vi är mycket nöjda, Tack !

Mvh Sofia

 
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.