Om Euro finans

Vår affärsidé

"Euro Finans skall snabbt, professionellt och smidigt förse företag i Sverige med likviditet och skydd mot kreditförluster."

Vi är idag störst i Sverige när det gäller fakturaköp.

Vi anlitas av tusentals företag både - små och stora - som önskar en enklare administration, har säsongsvariationer, expanderar eller vill förstärka sin likviditet. Varje år finansierar vi omkring 150 000 fakturor, såväl svenska som utländska, till ett värde av över 5 miljarder.

Euro Finans har sitt säte i Lund samt säljkontor i Stockholm och Norrland. Euro Finans har en finansiell styrka som få i branschen kan skryta med. Trygghet, professionalism samt snabbhet är ledord i vår vardag.

Vi önskar Er välkomna till oss

Stefan Strinnholm

070-898 46 06

Fredrik Nyberg

070-898 46 02

Mikael Johansson

070-898 46 04

Monika Persaud

070-898 46 07

Peter Hedman

070-898 46 11

Ingrid Stjernfeldt

070-898 46 05

Henrik Reutner

070-898 46 14

Amanda Jarlskog

072-058 40 09

Michael Agervald

070-898 46 01

Det blir inte snabbare och smidigare än så här

Blir aldrig besviken på Euro Finans, de hjälper mig snabbt när jag har problem och går verkligen hela vägen för sina kunder

Media

Euro Finans “Barnet”

2018-04-15

Euro Finans “Vi snackar inte vi betalar”

2018-04-15

Euro Finans “Hacket”

2018-04-15

Sponsring

Vårt engagemang gör skillnad

För oss på Euro Finans är det viktigt att bidra till både kultur- och idrottslivet i vår hemkommun Lund.

Kultursponsring

I Lund har kulturen varit en viktig del av gemenskapen och vi vill gärna medverka till att den får fortsatt stort utrymme och fortsätter sprida positiv energi och inspirera.

Idrottssponsring

Vi tror på idrott i alla dess former, speciellt lagidrott där man tvingas till samarbete för att nå bästa resultat. Idrotten förenar. När det land, lag eller individ vi håller på vinner känner vi en oerhörd glädje. Samtidigt är förluster alltid tuffa att ta men det är det som gör idrotten så fascinerande.

Samhällsuppdraget

Idrotten har ett viktigt samhällsuppdrag, dels ur folkhälsosynpunkt och dels ur ett uppfostrande perspektiv. Den bästa vägen till en bättre folkhälsa är motion och aktivitet. Många sjukdomar kan undvikas med hjälp av en bra fysik. Idrotten är också uppfostrande. Den hjälper till att skapa goda samhällsmedborgare. Vi vill genom idrotten bidra till ett bättre samhälle. Det tycker vi är viktigt.

Varumärket Euro Finans

Vi vill göra oss och vår affärsidé mer känd. Att hjälpa företag att få rörelsekapital snabbt, enkelt och professionellt och samtidigt få företagen att undvika kreditförluster, det är vår affärsidé, vår mission. Vi har hjälpt mer än 40 000 företag sedan vi grundades för 30 år sedan och vi vill hjälpa fler. Genom kultur och idrottssponsring blir vårt företag ännu mer känt. Läs mer om oss här.

Lediga tjänster

Säljare till Euro Finans - Lund

Nu söker vi vår nästa stjärnsäljare som vill vara med på vår framgångsrika resa! Som säljare på Euro Finans kommer du främst att bearbeta och sälja in ramavtal till små och medelstora kunder. Regionen du bearbetar är södra Sverige (Skåne, Halland, Småland, Blekinge). För att du skall kunna fokusera på kund och affärsprocess hjälper vår TM/BackOffice dig med att boka in dina besök. Du kommer att utgå från huvudkontoret i Lund och rapporterar direkt till vår VD, Anders Jarlskog. För att bli framgångsrik på Euro Finans är du en passionerad säljare med ett stort engagemang, har ett par års säljerfarenhet och älskar att göra affärer. Det är till din fördel om du har varit egenföretagare eller på något sätt har insyn/kunskap om företagsekonomi Vi erbjuder en tjänst i ett marknadsledande och framgångsrikt bolag med ett starkt varumärke. En familjär stämning med härliga kollegor och en ledning som värnar om sina anställda. Du får tjänstebil och en fast grundlön med möjlighet att tjäna mycket pengar utan något tak på din provision. För att skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i rollen erbjuder vi även en gedigen introduktion. Skicka din ansökan till marknad@eurofinans.se

Alla individer har något att erbjuda oss - Skicka en spontanansökan idag!

Mejla oss CV och ett personliga brev till marknad@eurofinans.se
 
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.