Vill du få pengar samma dag du fakturerar eller göra nya investeringar i ditt företag? 

Genom åren har vi hjälpt tusentals byggföretag genom att finansiera deras likviditet.
– Finansieringen är en begränsande faktor i många företag, säger Pontus Jakobsson, kreditchef på Euro Finans.

Euro Finans är ett av Sveriges äldsta företag inom fakturaköp som också erbjuder kortare företagslån på 1–6 månaders löptid. Vi är specialister på att hjälpa. Två anledningar till att kunder vänder sig till Euro Finans för fakturaköp och fakturabelåning är snabbheten och flexibiliteten.

– Vi märker att det finns en stor efterfrågan på lån och arbetar inte efter en kreditmall utan gör en manuell bedömning av varje företag, precis om vi gör när vi köper er faktura. Genom att ta lite större risker än våra kollegor kan vi hjälpa till där kollegor inte vill eller kan. Vi letar alltid efter anledningar att hjälpa våra kunder, säger Pontus Jakobsson.

Därför är den personliga relationen viktig för Euro Finans.

– Vi har mycket kontakt med våra kunder, både i införsäljningsfasen då vi försöker komma ut och träffa kunden, och efteråt per telefon. Vi värderar den kontakten och är dessutom måna om att ha god kontakt med kundens kund. Det är lätt att glömma bort.

 

Sälj din första faktura Ansök om företagslån

 

Vanliga frågor om Fakturaköp

Måste jag sälja alla mina fakturor?

Nej, du väljer själva vilka fakturor du vill sälja genom fakturaköp, fakturabevakning eller fakturabelåning.

Har ni en webbshopslösning?

Nej, vi har idag ingen lösning där du kan integrera våra tjänster med din webbshop. Däremot kan vi fortfarande köpa dina fakturor. Ring oss på 046-31 20 20 för mer information.

Köper ni fakturor med ROT/RUT-avdrag?

Ja. Vi köper dock endast den del som din kund i vanliga fall ska betala. Du måste som vanligt ansöka om avdraget hos Skatteverket.