Vill du få pengar samma dag du fakturerar eller göra nya investeringar i ditt företag? 

Genom åren har vi hjälpt tusentals byggföretag genom att finansiera deras likviditet.
– Finansieringen är en begränsande faktor i många företag, säger Pontus Jakobsson, kreditchef på Euro Finans.

Euro Finans är ett av Sveriges äldsta företag inom fakturaköp som också erbjuder kortare företagslån på 1–6 månaders löptid. Vi är specialister på att hjälpa. Två anledningar till att kunder vänder sig till Euro Finans för fakturaköp och fakturabelåning är snabbheten och flexibiliteten.

– Vi märker att det finns en stor efterfrågan på lån och arbetar inte efter en kreditmall utan gör en manuell bedömning av varje företag, precis om vi gör när vi köper er faktura. Genom att ta lite större risker än våra kollegor kan vi hjälpa till där kollegor inte vill eller kan. Vi letar alltid efter anledningar att hjälpa våra kunder, säger Pontus Jakobsson.

Därför är den personliga relationen viktig för Euro Finans.

– Vi har mycket kontakt med våra kunder, både i införsäljningsfasen då vi försöker komma ut och träffa kunden, och efteråt per telefon. Vi värderar den kontakten och är dessutom måna om att ha god kontakt med kundens kund. Det är lätt att glömma bort.

 

Vanliga frågor om Fakturaköp

Hur snabbt får jag pengarna när jag sålt min faktura?

När du sålt din faktura görs oftast en utbetalning samma dag.

Finns det någon beloppsgräns på fakturor jag kan sälja till er?

Nej, varken minimum eller maximum. Däremot brukar vi rekommendera att fakturan helst ska ligga på minst 5 000 SEK inkl. moms när man säljer sina fakturor till oss.

Kan ni köpa mina utländska kundfakturor?

Ja, vi köper fakturor för era utländska kunder. Dock har vi vissa reservationer men ring oss gärna på 046-31 20 20 så ska vi kika på just ditt ärende.