Euro Finans söker mötesbokare

 

Om tjänsten som mötesbokare

Som mötesbokare arbetar du med att boka möten åt dina kollegor inom försäljning och rådgivning. Genom att kontakta potentiella kunder och skapa goda kundrelationer utvecklar du Euro Finans affärsmöjligheter och kundsamarbeten. Rollen som mötesbokare är mycket social och ditt fokus ligger på att erbjuda potentiella kunder lösningar anpassade efter deras behov inför ett kommande säljmöte.

Nuvarande och potentiella kunder är verksamma inom ett brett spann av branscher, vilket ställer krav på din förmåga att snabbt ta till dig ny kunskap och analysera kundbehov. Som mötesbokare kommer du att arbeta direkt mot marknaden med stort stöd från ditt team. Allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll.

Lämplig bakgrund

Som person är du driven och tycker om att arbeta mot uppsatta mål. Att du är lösningsorienterad och alltid har god service som fokus kommer att göra dig framgångsrik i denna roll.

Du har en gymnasial utbildning och som person är du en lagspelare, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och skapa din egen struktur för att uppnå bästa möjliga resultat.

Det är meriterande om du har arbetat inom försäljning och tycker om telefonen som arbetsredskap. Din styrka ligger i din sociala kompetens och förmåga att skapa möjligheter i varje situation. Vidare ser vi att du är en person som inte ger upp trots eventuella motgångar samt att du har lätt att samarbeta med andra och motiveras av kundkontakt.

Vad Euro Finans erbjuder dig

Du blir en del av ett branschledande företag där du får möjlighet att arbeta med potentiella kunder som är verksamma inom ett brett spann av branscher. Du får dagligt stöd av dina kollegor och kommer ingå i ett mycket starkt team där både den individuella prestationen och teamarbetet mäts. Som mötesbokare arbetar du måndag till fredag med god grundlön och en rörlig del som baseras på dina resultat.

START Enligt överenskommelse
PLATS Lund
OMFATTNING Heltid/deltid
LÖN Fast lön + rörlig del

Ansökan och kontakt

I denna rekrytering tar vi enbart emot ansökningar via mail. Ansök genom att skicka in ditt CV till malin@eurofinans.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Andersson på 046-31 20 20.