Euro Finans söker Credit Controller 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Credit Controller på Euro Finans kommer du huvudsakligen att hantera och ansvara för löpande kreditbedömningar vid fakturaförvärv och flödet kopplat till kreditgivningen.

Tillsammans med dina kollegor hanterar ni dagligen ett stort antal av inkommande ärenden som kan variera mycket i omfattning och svårighetsgrad. Varje bedömning är unik och du arbetar självständigt men är aldrig ensam. Till din hjälp har du regelverk och även dina kollegor som bollplank samt vid komplicerade ärenden även Kreditchefen.

Exempelvis kommer tjänsten att innefatta arbetsuppgifter såsom:

  • Riskkalkylering
  • Kreditbedömning av fordringar
  • Uppföljning av beviljade krediter
  • Kontakt med kunder både per telefon och mail.

Vem är du?

Vi söker dig med en högskoleutbildning inom ekonomi/finans samt har några års arbetslivserfarenhet. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare är det meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska.

Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt med en hög arbetsmoral. Du har en prestigelös inställning till dina arbetsuppgifter och trivs i en roll där du både självständigt och tillsammans med kollegorna arbetar för att till kund leverera en väl utförd tjänst på ett snabbt och professionellt sätt

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Som person är du relationsskapande med en prestigelös inställning och med förmågan att förmedla såväl positiva som negativa besked till kunder på ett bra sätt. Vidare drivs du av att leverera mot deadline och är bra på att prioritera ditt arbete under dagen eftersom förutsättningarna snabbt kan förändras genom att exempelvis mer akuta ärenden dyker upp. Du trivs i en miljö där man hjälper varandra.

Du erbjuds


Du erbjuds en varierad och ansvarsfull roll på ett familjeägt företag. Euro Finans är beläget mitt i centrala Lund, vid Mårtenstorget och kontoret är fantastiskt trevligt. Företaget präglas av en god arbetsmiljö där det satsas mycket på personalens välbefinnande. Organisationen är platt med korta beslutsvägar. Möjlighet till löpande vidareutbildning både genom internutbildning som kurser externt är en självklarhet.

Om Euro Finans

Euro Finans är idag störst i Sverige när det gäller fakturaköp. Vi anlitas av tusentals företag både – små och stora – som önskar en enklare administration, har säsongsvariationer, expanderar eller har behov av ökad likviditet. Varje år finansierar vi omkring 150 000 fakturor, såväl svenska som utländska, till ett värde av över 5 miljarder.

Euro Finans har sitt säte i Lund samt säljkontor i Stockholm och Umeå. Euro Finans har en finansiell styrka som få i branschen kan skryta med. Trygghet, professionalism samt snabbhet är ledord i vår vardag.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Euro Finans med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad av tjänsten ansöker du via länken. Bifoga CV samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten samt vad du kan bidra med.  Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Bailey på telefonnummer 0707-91 39 80 alternativt via mail: mia.bailey@jurek.se.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se