Kreditupplysning

Kreditupplysning & FöretagsbevakningDet bästa och enklaste sättet att undvika kreditförluster är att man kontrollerar sina kunders betalningsförmåga innan man säljer sina varor och/eller tjänster.

Det är lika viktigt att kontrollera sina gamla kunder som nya. När en kund väl fått allvarliga betalningssvårigheter eller har gått i konkurs är det som regel för sent att få in sina fordringar.

Meddela oss vem du vill ta en kreditupplysning på, och vi lovar att du har din upplysning på din mail inom 30 minuter. Som kund hos oss kan du själv ta upplysningar via Internet genom att teckna ett Inet-avtal. 

 

 

 


Företagsbevakning

Genom att utnyttja vår företagsbevakning får du kontinuerlig information om förändringar hos dina kunder, leverantörer och konkurrenter.

Företagsbevakning ger dig information i tid för att minimera kundförluster.
Du lär dig snabbt att tyda varningssignaler och slipper kreditförluster.
Det enda du som kund behöver göra är att meddela oss vilket eller vilka företag du önskar bevaka samt deras organisationsnummer.

Vi skickar en bevakningsrapport som visar vilka förändringar som skett hos dina bevakade objekt. Man kan välja att få denna rapport en eller två gånger i månaden.


 

Speciella regler för privatpersoner

Privatpersoner får endast kreditbevakas under den tid han/hon har en kredit hos dig. En kopia av den information som vi lämnat till dig skickas alltid till personen i fråga. Detta gäller även handelsbolag och kommanditbolag. Av kopian framgår till vilket företag vi lämnat informationen.

 

Kopia av kreditupplysning

Har du fått en kopia av kreditupplysning, klicka här