Köp av fakturor

Köp av fakturor

Fakturan till oss - pengarna snabbt till dig

Så enkelt är det. Du skickar oss din faktura, och oftast redan samma dag – sätter vi in pengar på ditt konto. Du slipper väntetid och andra bekymmer, och kan låta dina pengar göra nytta istället.

Varför fakturaköp?

Genom att sälja fakturan till oss får du dina pengar snabbt och säkert. Euro Finans står för hela kreditrisken, sköter administrationen och, inte minst, månar om en positiv relation till din kund. 

Vad kostar det?

Euro Finans erbjuder den bästa tjänsten till det bästa priset. Prislistan är tydlig utan dolda avgifter och finstilt. Kontakta oss för prisinformation.

 

Vilka fakturor köper vi?

Vi köper fakturor utställda på svenska och utländska näringsidkare och privatpersoner.

Avtal ger trygghet

När ett samarbete inleds upprättas ett avtal mellan ditt företag och Euro Finans. Det löper ett år i taget, och du bestämmer själv vilka fakturor du vill sälja till oss. Avtalet garanterar dig ett säkert system för din fakturahantering.

Euro Finans - din partner

Vi är störst i Sverige på fakturaköp. Det är resultatet av att vi jobbar långsiktigt och med våra kunders bästa i åtanke. Vi ser till att du kan fokusera på det du gör bäst, nämligen din kärnverksamhet, samtidigt som du har en trygg och kunnig partner i finansiella frågor.