Lediga tjänster

Mötesbokare

Vi snackar inte - vi betalar

Men ibland gillar vi att snacka. Vi söker Sveriges vassaste mötesbokare till vårt kontor i Lund.

Skicka din ansökan till:

 

 _______________________________________________________________________________

 

Credit Controller till Euro Finans AB

Brightby rekryterar nu en Credit Controller till Euro Finans AB med placering på huvudkontoret i centrala Lund. Du kommer att ingå i ett team bestående ca 10 personer och tillsammans kommer ni att arbeta i en dynamisk miljö betonad av en prestigelös kultur där kundbemötande och ett väl genomfört arbete värderas högt.
Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av oss på Brightby medan du kommer att anställas direkt av Euro Finans AB.

Arbetsuppgifter

I rollen som Credit Controller på Euro Finans kommer du huvudsakligen att hantera och ansvara för löpande kreditbedömningar vid fakturaförvärv och flödet kopplat till kreditgivningen.
Tillsammans med dina kollegor hanterar ni dagligen ett stort antal av inkommande ärenden som kan variera såväl i omfattning som svårighetsgrad. Du gör allt från att granska bokslut, driva ärenden genom löpande kontakter med kund och fakturamottagare, granska och utvärdera tillgänglig såväl som ny information i en kundrelation till att kontrollera fakturaformalia för att kunna fatta ett kreditbeslut. Varje bedömning är unik och du arbetar självständigt men är aldrig ensam. Till din hjälp har du regelverk och även dina kollegor som bollplank samt vid komplicerade ärenden även Kreditchefen.

Exempelvis kommer tjänsten att innefatta arbetsuppgifter såsom:

• Riskkalkylering
• Kreditbedömning av fordringar
• Företagsanalyser
• Uppföljning av beviljade krediter
• Kontakt med kunder både per telefon och mail.

Vem är du?

För att vara rätt kandidat för Euro Finans tror vi att du har en högskoleutbildning inom ekonomi/finans. Du har några års arbetslivserfarenhet i bagaget och har du arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare är det meriterande.

Som person tror vi att du är relationsskapande med en ödmjuk inställning och med förmågan att förmedla såväl positiva som negativa besked till kunder på ett bra sätt. Vidare drivs du av att leverera mot deadline och är bra på att prioritera ditt arbete självständigt.

Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt med en hög arbetsmoral. Du har en prestigelös inställning till dina arbetsuppgifter och trivs i en roll där du både självständigt och tillsammans med kollegorna arbetar för att till kund leverera en väl utförd tjänst på ett snabbt och professionellt sätt.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid med provanställning
Plats: Lund

 

Är du intresserad av tjänsten läs mera här:

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.